Ben jij op zoek naar een partner voor jouw machineonderhoud? Bij Giatec ben je in dat geval aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel het onderhoud aan één enkele machine, als het volledige elektrische en mechanische onderhoud aan productielijnen.

Periodiek machineonderhoud van machines en/of jouw machinepark voorkomt dat deze ongepland stil komen te staan. Door het verrichten van regelmatig machineonderhoud blijven de machines in betrouwbare staat. Daarnaast vermindert het onderhoud de kans op productie-uitval. Door regelmatig (preventief) machineonderhoud voorkom je verspilling van tijd, producten en uiteindelijk geld.

 

Het onderhouden van jouw machines is van belang

Bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden voor het onderhouden van machines starten wij met het opstellen van een (nieuw) onderhoudsplan. We gaan met jou in gesprek over de knelpunten die je ervaart en nemen een kijkje bij jou op de werkvloer. Vervolgens stellen we samen een onderhoudsplan op voor het onderhouden van jouw machine of machinepark en kies jij welk onderhoud je uit wilt laten voeren. Voor dit onderhoud maken we een planning die jouw personeel en productie zo min mogelijk belast. De uitvoering hiervan kan direct beginnen.

 

Snel en efficiënt machineonderhoud Eindhoven

Om ervoor te zorgen dat de onderhoudswerkzaamheden snel, efficiënt en adequaat plaatsvinden zullen we jouw machineonderhoud Eindhoven (of in de omgeving) tot in de puntjes voorbereiden. Wij bestellen tijdig alle benodigde middelen, zorgen voor monteurs en verzamelen alle onderdelen in kisten. Onze monteurs kunnen hiermee direct, zonder tijdsverlies, aan de slag. Na afloop van jouw machineonderhoud Eindhoven ontvang je van ons een rapport waar onze bevindingen in vermeld staan.

 

Wil je meer weten over onze onderhoudswerkzaamheden, machineonderhoud in en rondom Eindhoven en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

 

Hieronder vind je een aantal foto's van onze onderhoudswerkzaamheden. Ben je benieuwd naar meer foto's en uitleg? Bekijk onze projecten.