NG GROUP

Bestaat uit diverse bedrijven in verschillende sectoren. 

NG Group is ontstaan door de passie voor het ondernemen en de wilskracht om duurzame producten en diensten te verlenen. Ieder bedrijf is gespecialiseerd in zijn of haar doelgroep. Wij kunnen u onze diensten daardoor nog beter en sneller aanbieden.

 

Mocht u vragen hebben over deze diverse bedrijven, neemt u dan contact met ons op of druk op de afbeelding om naar de betreffende website te gaan. 

 

Hieronder treft u een toelichting van deze bedrijven aan:


Klik hier voor onze socials

GIATEC B.V. is een allround technische dienstverlener.

Wij ontzorgen u in Projecten, Engineering en Ondersteuning van diverse diensten en/of mankrachten.  Denk hierbij aan Onderhoud en Storingsdiensten. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in het Optimaliseren van het Productieproces, Risico- en Veiligheidsinventarisatie en NEN keuringen. 

 

Contactgegevens:

Info@Giatec.nl

+31 (0)497 36 73 10

KvK:  81757557


Klik hier voor onze socials

GIATEC Projects B.V. 

Neemt net een andere tak van de organisatie op zich.  Denk hierbij aan, Modificaties, Machinebouw en Metaalbewerking. Wij beschikken intern over een C02 laser snijder, kantbank, draai en frees machines en diverse las plaatsen om zo uw te ontzorgen in het totaal pakket. Wij zijn inzetbaar voor het leveren van kleine losse onderdelen, evenals het produceren van complete machineparken. Hierbij leveren wij het totaalpakket aan van engineering tot het plaatsen van de producten. Tevens zijn wij ook inzetbaar om uw machinepark snel en adequaat,  in- en extern, te verhuizen.

Contactgegevens:

Projects@Giatec.nl

+31 (0)497 36 73 10

KvK:  81760078


Klik hier voor onze socials

24/ 7 People B.V. is een intermediair in personeel voor diverse sectoren.

Wij ontzorgen u in personeel wanneer er opgeschaald moet worden. Wij zijn inzetbaar in de Engineering, Techniek, All-round Operators, Productiemedewerkers, Administratief medewerkers, Receptionisten, Reclame & Vormgeving, Koeriersdiensten.

 

Daarnaast bieden wij u een dienst aan tot het ondersteunen of overnemen van uw bedrijfscontacten. Denk hierbij aan het tijdelijk of vast invullen van een receptioniste op afstand.


Heeft u te weinig werk om op deze functie een werknemer fulltime in dienst te           nemen, maar u wilt wel 40 uur of meer te bereiken zijn?
U wilt buiten kantoortijden ook bereikbaar zijn om afspraken te maken of om storingen 24/7 te kunnen melden?
U heeft last van ziekteverzuim of extreme drukte?


Wij nemen voor u de telefoon aan zoals u dit wenst, plannen afspraken in en vervullen licht administratief werk. 

 

Op de website treft u meer informatie aan over de diensten en ondersteuning die 24/7 People B.V. levert.     

Contactgegevens:

Info@247people.nl

+31 (0)497 36 73 10

KvK:  81758359