Welkom bij Giatec!

Bij Giatec zijn we gepassioneerd door het leveren van innovatieve oplossingen en technische diensten van topkwaliteit aan onze klanten. Sinds onze oprichting in 2016 hebben we ons gecommitteerd aan het creëren van waarde en het realiseren van buitengewone resultaten voor onze klanten, onder leiding van Nick Gilsing.

Ons verhaal begon met de visie van Nick Gilsing om de normen te verleggen binnen onze sector. Wat begon als een ambitieus idee en hobby is uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve aanpak en het vermogen om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken. Bij Giatec geloven we dat niks te gek is en dat "kan niet" simpelweg niet bestaat.

We onderscheiden ons door ons brede scala aan technische diensten, waardoor we in staat zijn om elk aspect van een project intern of extern aan te pakken en tot een succes te brengen. In onze goed uitgeruste werkplaats hebben we alle benodigde machines voor metaalbewerking tot onze beschikking, waardoor we in staat zijn om zelfs de meest complexe projecten efficiënt en effectief uit te voeren.

Een van onze sterke punten zijn onze engineers, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van machinecomponenten, programmeren van PLC en robotautomatiseringen. Met hun expertise kunnen we geavanceerde automatiseringsoplossingen bieden die de efficiëntie verhogen en de productiviteit verbeteren.

Naast onze interne capaciteiten zijn we ook extern zeer sterk. Of het nu gaat om onderhoud, machinebouw of een 24/7 storingsdienst, we staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen, waar en wanneer ze ons nodig hebben. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid loopt als een rode draad door al onze diensten, en we streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Met Giatec als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw visie tot leven te brengen en u te helpen uw doelen te bereiken. Of het nu gaat om een uitdagend project of een dringende serviceaanvraag, bij Giatec kunt u rekenen op betrouwbare en hoogwaardige oplossingen.

Bij Giatec gaan we verder dan alleen het leveren van producten en diensten; we streven naar het creëren van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, integriteit en samenwerking. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen voor betrouwbare oplossingen die aan hun behoeften voldoen en hen helpen hun doelen te bereiken.

Dank u voor het bezoeken van onze website en het leren kennen van Giatec. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Met vriendelijke groet,

Nick Gilsing Oprichter, Giatec

 

 

Passie, plezier en liefde voor techniek en ondernemen: daar draait het om bij Giatec! Werk voelt voor ons als een hobby. Wij zijn dagelijks – en soms ook 's nachts  – met véél plezier bezig met ons vak. Het woord "NEE" komt niet in ons woordenboek voor. Wij vinden altijd een oplossing voor jouw probleem.