Passie, plezier en liefde voor techniek en ondernemen: daar draait het om bij Giatec! Werk voelt voor ons als een hobby. Wij zijn dagelijks – en soms ook 's nachts  – met véél plezier bezig met ons vak. Het woord "NEE" komt niet in ons woordenboek voor. Wij vinden altijd een oplossing voor jouw probleem.

Giatec is opgericht door Nick Gilsing. Nick had al op jonge leeftijd een passie voor techniek en ondernemen. Toen hij 13 jaar oud was startte hij een handel in voertuig- en gereedschapsonderdelen, die al snel uitgroeide tot een heus bedrijf. Tijdens zijn opleiding Mechatronica deed hij bij diverse bedrijven kennis en ervaring op over verschillende technieken. Inmiddels werkt Nick al 14 jaar in diverse sectoren binnen de techniek. Hij startte als allround monteur in de storingsdienst en groeide al snel door naar de functie van leidinggevende binnen de tecnische dienst. In 2016 begon hij zijn eigen bedrijf: NG Industriële Dienstverlening. Mede door zijn grote vakkennis en ruime ervaring groeide dit bedrijf uit van een éénmanszaak tot meerdere krachtige BV's.  In 2021 ging het bedrijf verder onder de naam GIATEC, wat staat voor Gilsing Industriële Automatiserings TEChniek. Inmiddels werken we als allround partner in de industriële techniek met een groep van zeventig ervaren medewerkers en freelancers met verschillende specialismes. Wij onderhouden een zeer goede band met al deze vakmensen, zodat we jou kunnen verzekeren van een vakman die bij je vraagstuk of opdracht past en waar je op kunt rekenen.

Onze visie

Giatec staat voor Veiligheid, Betrouwbaarheid, Productiviteit, Kwaliteit en Duurzaamheid. Op basis van deze kernwaarden werken we elke dag opnieuw aan de mooiste projecten.

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze monteurs beschikken over het VCA-diploma. Via toolbox bijeenkomsten frissen wij bovendien regelmatig hun kennis op en houden wij hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

 

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een onmisbare bouwsteen van ons bedrijf. Wij komen onze afspraken na en staan klaar voor elkaar, voor onze klanten en leveranciers. Hierdoor ontstaat er een goede band. We werken prettig en efficiënt samen en kunnen, waar nodig, vraagstukken met spoed realiseren. Alles is mogelijk als je op elkaar kunt bouwen.

 

Productiviteit

Wij zien het als uitdaging om de productiviteit van jouw machinepark te verhogen. Zwakke plekken sporen we moeiteloos op, waarna we met een oplossing op maat komen. Dit kan een aanpassing inhouden aan een bestaande of nieuwe machine of een aanpassing aan de werkomgeving voor meer gebruiksgemak. Onze oplossingen zorgen voor een groots resultaat. Onze klanten, waarvoor wij aan de slag gingen voor productiviteitsverbetering, realiseerden een Overall Equipment Effectiveness (OEE) van maar liefst 10% meer output.

 

De storingsdienst waarborgt de continuïteit van jouw productie. Onze storingsdienstmonteurs zijn gespecialiseerd in het snel en adequaat oplossen van storingen. Zo zorgen zij ook voor een optimale productiviteit.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Wij gaan elke dag opnieuw voor een hoge kwaliteit. Onze vakmensen hebben een gedeelde visie en passie voor hun vak. Zij hebben ieder een eigen specialisme waarmee ze jou zo goed mogelijk ontzorgen. Door intensief samen te werken met klanten en mee te denken komen we tot de beste en meest duurzame maatwerk oplossingen.