Metaalbewerking nodig bij machinebouw, onderhoud, modificatie of storing?    Giatec is je graag van dienst. Of het nu gaat om metaalbewerking voor een specifiek onderdeel of voor een complete machine: onze vakmensen staan voor je klaar! 

Ons machinepark bestaat uit:

- Co2 Lasersnijder 2kw           Plaat 3000 x 1500 mm  

- CNC Kantpers                          3100 mm  -  175t

- Draaibank

- Freesbank

- Diverse Las posities 

 

Metaalbewerking – ook wel metaaltechniek genoemd – is de techniek van het bewerken van metalen om onderdelen, assemblages of structuren te creëren. Bij het bouwen, onderhouden, repareren en aanpassen van machines wordt continu gebruik gemaakt van metaalbewerking.

 

Processen metaalbewerking

Bij metaalbewerking komen verschillende vaardigheden en processen aan de orde::

  • Verspanende processen: b.v. draaien, frezen, lasersnijden, kanten boren, zagen en slijpen.
  • Niet-verspanende processen: b.v. gieten en persen.
  • Verbindingsprocessen: b.v. lassen en solderen. 

 

Snel een maatwerk oplossing

Giatec heeft veel ervaring in metaalbewerking. Bovendien werken we hiervoor nauw samen met meerdere machinefabrikanten die snel (grotere) onderdelen kunnen leveren. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen en maatwerk te leveren.. Ook kunnen we – onafhankelijk van jouw machineleverancier - onderdelen van jouw machine reproduceren. Dit is vaak een stuk sneller en goedkoper dan een nieuw onderdeel bestellen bij jouw machineleverancier.

 

Offerte aanvragen van onderdelen zie onderstaand contact formulier

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van metaalbewerking of samen met ons aan de slag gaan? Neem contact met ons op.

Hieronder vind je een aantal foto's van producten  die wij gemaakt hebben of hebben laten maken. Ben je benieuwd naar meer foto's en uitleg? Zie onze pagina "projecten".

Offerte aanvragen van onderdelen