Ben je op zoek naar een partner in machinebouw? Giatec helpt je graag. Op het gebied van machinebouw bieden wij jou het complete pakket: van ontwerp en engineering tot en met het programmeren en de daadwerkelijke bouw.

 

Wij werken met een vaste groep vakmensen met verschillende specialismes. Hiermee kunnen we jou van begin tot eind ontzorgen bij de bouw van een machine. Daarnaast is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor een gedeelte van het proces, zoals metaalbewerking of engineering. Ons bedrijf werkt nauw samen met verschillende machinefabrieken. Hierdoor kunnen wij snel werken en zijn ook de bouw van grotere en complexe componenten en machinelijnen geen probleem voor ons.

 

Machinebouw volgens Giatec

De bouw van jouw nieuwe machine begint bij een goed ontwerp. We luisteren naar je wensen en eisen en wijzen je op zaken waar jij zelf wellicht nog niet aan had gedacht. Vervolgens gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bouw. In samenwerking met onze partners vervaardigen we alle componenten en frames. Wanneer deze klaar zijn, volgt de assemblage: we plaatsen alle componenten en we zorgen dat alles op de juiste wijze wordt gemonteerd en afgesteld. Hierna nemen we het programma van begin tot eind grondig met je door. Tijdens de FAT (Factory Acceptance Test) nemen wij de volledige machine met je door en testen we alle functies. Tot slot plaatsen wij de machinelijn bij jou op locatie en stemmen we deze af op de rest van je eventuele machinepark. Na een uitgebreide uitleg en een SAT (Site Acceptance Test) kun je de machine in productie nemen. Wij kunnen je hierna altijd ondersteunen bij het juiste onderhoud van de machinelijn.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of samen met ons aan de slag gaan? Neem contact met ons op.