Een machine verhuizen doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat dit zeer secuur en goed gepland gebeurt. Zo weet je zeker dat de machine na de verhuizing weer perfect werkt. Hiermee beperk je stilstand van het proces omdat de machine zo snel mogelijk weer in productie kan worden genomen. Of het nu gaat om de interne verhuizing van één machine of om de verhuizing van jouw complete productielijn naar de andere kant van het land: "Giatec ontzorgt je graag"!

 

Giatec kan het gehele verhuistraject voor jou verzorgen. Wij maken een planning en bereiden de verhuizing tot in de puntjes voor. We demonteren de machine(s) en vervoeren deze naar de nieuwe locatie in- of extern. We zorgen ervoor dat de machines weer op de juiste manier worden geplaatst, aangesloten en uitgelijnd. Als dit is gebeurd testen we of de productielijn weer optimaal functioneert en klaar is voor gebruik.

 

Machineverhuizing zonder zorgen

Wanneer wij jouw machineverhuizing uitvoeren hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij zorgen er niet alleen voor dat de verhuizing goed verloopt en jouw machine(s) op de nieuwe locatie weer perfect werken, maar ook dat dit gebeurt met zo min mogelijk tijdsverlies. Je kunt snel weer jouw productie opstarten.

 

Wil je meer weten over deze service of ons inschakelen voor jouw machineverhuizing? Neem contact met ons op.