Op zoek naar een vakman in de industriële techniek? Bij Giatec zit je goed. Wij werken met een groep van 65 ervaren monteurs. Zij zijn zowel in loondienst als zzp’er, met ieder een eigen specialisme. Hierdoor vind je altijd de vakman waarnaar jij op zoek bent.

 

Onder industriële techniek vallen verschillende specialismes. Deze heb je waarschijnlijk niet allemaal in eigen huis. Bij Giatec brengen we deze specialismes samen in één team. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk ervaren in hun vakgebied. Wij werken bijvoorbeeld met experts in elektrotechniek of mechanica, programmeurs en storingsmonteurs die zowel elektrotechnische als mechanische problemen snel en adequaat kunnen oplossen.

 

Vakmensen waar je op kunt rekenen

Onze monteurs zijn op korte termijn beschikbaar en breed inzetbaar. We werken met een groot team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers en zzp’ers waarop we kunnen bouwen. Zo kunnen we jou verzekeren van een vakman die bij je past en waar je op kunt rekenen. Onze vakmensen hebben ervaring in verschillende branches en kennis van de regels die hier gelden. Zo weten ze bijvoorbeeld precies hoe ze binnen jouw foodbedrijf voedselveilig moeten werken. Al ons personeel werkt volgens de meest actuele veiligheidsvoorschriften en zijn in het bezit van een VCA - en zo nodig een NEN3140 - certificaat.

 

Onze mensen zijn inzetbaar:

  • Bij (ondersteuning van) onderhoudswerkzaamheden
  • Bij (ondersteuning van) jouw storingsdienst 24/7
  • Bij (ondersteuning van) machinebouw
  • Bij (ondersteuning van) een modificatie
  • Bij (ondersteuning van) een verhuizing van jouw machinepark

 

Meer weten of één van onze vakmannen inschakelen? Neem contact met ons op.